Nyheter


Driftstörning

Just nu har Telenor, vår internetleverantör en lokal driftstörning som drabbar oss på Dagermansgatan och Karin Boyegatan.
January 07, 2020

Dagermansbladet - Juni 2019

LÖSA KATTER - BALKONGRÄCKEN - NY KOD TILL SOPRUMMET - UPPDATERAD HEMSIDA - GEMENSAMT BYGGLOV - FÖR DIG SOM VILL GLASA IN DIN BALKONG - NYA CYKELSTÄLL - TRÄD OCH BUSKAR - KLIPPNING AV HÄCKAR - SEMESTERSTÄNGT
June 24, 2019

Var med i Lötenloppet 11 maj

Spring, promenera eller rulla för att stärka sammanhållning, trygghet och barns och ungas fritid i Lötenområdet. Underhållning, aktiviteter och priser både för individer och lag.
April 28, 2019

Efterlysning

Det saknas en 15 kg vikt i gymmet. Om du som fick med dig den av misstag, var god lämna tillbaka den.
April 27, 2019

Solpaneler på hustaken

På föreningens årsstämma inkommen en motion angående installation av solcellsanläggning. På mötet bestämdes, att bilda en arbetsgrupp för att undersöka möjligheten att installera. Vi vill ha fler kunniga intressenter till gruppen. Hör av er till hemmavicevärden Björn Flygare.
April 27, 2019

Vårstädning

Containrar kommer att beställas och ställas ut på gårdarna under perioden 17/5-27/5. Passa på att städa gemensamma utrymmen, såsom barnvagnsförråd och förråd på övreplan.
April 27, 2019

Sommarjobb

Föreningen söker sommarjobbare. Du ska ha fyllt 16 år. Du ska ha anknytning till föreningen. Är du intresserad lämna in en skriftlig ansökan till hemmavicevärden, Björn Flygare senast 2019-05-15.
April 27, 2019

Årsstämma 2019

I en bostadsrättsförening kan du påverka ditt eget boende och boendekostnad genom att medverka på föreningens årsstämma. På årsstämman väljer du bland annat en styrelse, som mellan stämmorna är de som ansvarar för såväl löpande som långsiktig underhåll av fastigheterna.
February 05, 2019

Fyrverkerier på nyår

Årets sista skälvande dagar och här och firandet närmar sig! Fyrverkerier förknippas ofta med firandet, och är till glädje för vissa men det motsatta för andra.
December 30, 2018

Preliminär tidsplan för byte av räcken på balkonger och loftgångar

Nedanstående är preliminära tider för kommande byte av balkong- och loftgångsräcken. Arbete på loftgångar kan förekomma vid andra tider än nedan angivna. Tider kan komma att ändras med kort framförhållning.
September 05, 2018
123